Menu Sluiten

Modulaire Beursstand

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Creating spaces to connect people.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is Expo Z een referentie in de internationale standenbouwwereld. Wij creëren de meest kwalitatieve standeninterieurs en virtuele belevingen. En dit steeds op maat van jouw visie en budget.

Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Onze jarenlange expertise in combinatie met onze passie en vakmanschap resulteert in bijzondere creaties waarmee jouw bedrijf kan schitteren! Wanneer je kiest voor Expo Z, kies je voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Je kan rekenen op Expo Z, van A tot Z.

Heb je een schitterend idee voor een stand of interieur? Kleine of grote projecten, voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Wij gaan graag creatief en innovatief aan de slag voor jou. We denken altijd mee mét jou, van ontwerp, uitvoering tot eindresultaat.

Hierbij stellen we ons steeds flexibel op en ontzorgen we elke klant doorheen het hele bouwproces. Alles wordt steeds binnenshuis geregeld. Zo zorgen we voor een snelle opvolging én snelle resultaten. Zo is een getalenteerd team van schrijnwerkers van A tot Z verantwoordelijk voor jouw project.

Benieuwd naar de meerwaarde van Expo Z voor jouw project?

Op zoek naar een beursstand, virtuele ervaring of een interieur op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Onze experts staat je graag bij met hun vakkennis en advies op maat van jouw project.

Wat is er geweten over een modulaire beursstand?

De modulaire beursstand is een grote innovatie in zowel beursproducten als concepten. Dit soort beursstands hebben over het algemeen een zeer korte toepassingsperiode en hebben problemen als het gaat om bedrijven die meerdere evenementen in een jaar bijwonen, maar die wel een strikte budgetbeperking hebben. Voor deze gevallen zou het vaak een betere optie zijn om modulaire beursstands te gebruiken, vooral voor de innovatieve ontwerpen. Een modulaire stand kan eenvoudig binnen enkele uren worden opgebouwd, ook al is het een grote stand.

Het kan ook worden geleverd met een kant-en-klare basis en een zeer flexibele basis die gemakkelijk kan worden aangepast aan de omgeving waarin de stand zal worden gebruikt. De.

Meer info

Wenst u meer info over modulaire beursstand kijk dan vlug op https://expoz.be


Modulaire beursstand

toggle navigation home onze merken retail mofex modulaire wandsystemen sokolon modulaire midshops tubomodi modulaire wanddisplays midshops akiddo kinderhoeken accessoires rico paspoppen etalagepoppen kantoor mofex modulaire wandsystemen fraid foam constructies sintetica acrylaat panelen sheets diversen zubstanz modulaire standenbouw displays r.f.m. Productie en ontwerp realisaties contact zubstanz modulaire snelbouw wandconstructies go create zwall is een gestandardiseerd systeem om wanden te construeren voor beurzen en tentoonstellingen. De wanden zowel recht als gebogen zijn esthetisch en technisch van een hoog niveau modulaire beursstand zijn zeer gewaardeerd Het systeem is er op voorzien om velen malen te worden gemonteeerd zonder veel slijtage cradletocradle toepassingen shopping malls beursstanden shopinshops … Techniek het systeem bestaat uit slechts enkele componenten het paneel de hoekverbindinge.

skip to main content google tag manager about why expose scheidingswanden horeca services beursstanden en beursinrichting showroom winkel en interieurinrichting posmateriaal en displays contact home why expose full service standenbouwer toont je van je beste kant wil je deelnemen aan een beurs zorg dan dat je beursstand opvalt tussen al die andere exposanten. Hoe je dat doet hoe je bezoekers naar jouw stand trekt met het oog op succesvolle lead generation we vertellen het je graag modulaire beursstand zijn zeer gewaardeerd Met meer dan jaar ervaring in standenbouw beurs en winkelinrichting neemt expose je volledige project in handen creatief totaalconcept modulaire standenbouw logistieke service standconcepten op maat hoe trek je de aandacht op een vakbeurs congres of tentoonstelling in een shopinshop tijdens een opendeurdag of een ander evenement hoe communiceer je je corporate bo.

Bericht over Modulaire beursstand

skip to content home our solutions display print idea exhibit branding sign about us news contact infosolution.be display print idea exhibit branding sign exhibit solution creert ontwerpt en bouwt impactvolle beursstanden op maat van diy tot totaaloplossing. Solution creert en installeert ook museumtentoonstellingen van losse decorstukken tot interactieve oplossingen en volledige tentoonstellingsbouw. Beursstand solution heeft een team van gekwalificeerde professionelen zoals schrijnwerkers schilders lassers enz De verkoopwaarde van modulaire beursstand Gecombineerd met onze ontwerp en printmogelijkheden betekent dit dat we uw unieke volledig op maat gemaakte beursstand van a tot z kunnen realiseren. Wij werken zowel met hout als modulaire systemen. Onze verschillende systemen zijn compatibel en combineerbaar met een unieke en persoonlijke stand als resultaat die toch supercompact en transporteerbaar blijft. U kan vertrouwen op onze wereldwijde service voor het opbouwen van uw.