Menu Sluiten

Leveranciers Beursstand Ontwerp

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Creating spaces to connect people.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is Expo Z een referentie in de internationale standenbouwwereld. Wij creëren de meest kwalitatieve standeninterieurs en virtuele belevingen. En dit steeds op maat van jouw visie en budget.

Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Onze jarenlange expertise in combinatie met onze passie en vakmanschap resulteert in bijzondere creaties waarmee jouw bedrijf kan schitteren! Wanneer je kiest voor Expo Z, kies je voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Je kan rekenen op Expo Z, van A tot Z.

Heb je een schitterend idee voor een stand of interieur? Kleine of grote projecten, voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Wij gaan graag creatief en innovatief aan de slag voor jou. We denken altijd mee mét jou, van ontwerp, uitvoering tot eindresultaat.

Hierbij stellen we ons steeds flexibel op en ontzorgen we elke klant doorheen het hele bouwproces. Alles wordt steeds binnenshuis geregeld. Zo zorgen we voor een snelle opvolging én snelle resultaten. Zo is een getalenteerd team van schrijnwerkers van A tot Z verantwoordelijk voor jouw project.

Benieuwd naar de meerwaarde van Expo Z voor jouw project?

Op zoek naar een beursstand, virtuele ervaring of een interieur op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Onze experts staat je graag bij met hun vakkennis en advies op maat van jouw project.

Meer info

Wenst u meer info over leveranciers beursstand ontwerp kijk dan vlug op https://expoz.be


Leveranciers beursstand ontwerp

toggle navigation home standen interieur product over contact nieuws ontwerpbureau jan jan hendrikx deg een jonge en dynamische ontwerper die zijn master in productdesign en industrieumlle vormgeving behaalde aan de media en design academy mad in genk waagde zich jaar geleden aan een grote sprong. Hij richtte ontwerpbureau jan op. De ervaring knowhow en het out of the box denken kreeg hij mee van jan kriekels bij jaga waar hij als freelance ontwerper aan de slag ging. Voor jaga reisde hij europa en de wereld rond om meer dan dertig beurzen per jaar van een sprekende stand te voorzien leveranciers beursstand ontwerp maatwerk Ontwerpbureau jan werkte samen met klanten als het nederlandse nrd en de amerikaanse pharma reus msd. Dankzij de mondelinge reclame van tevreden klanten verdubbelde ontwerpbureau jan ieder jaar zijn omzet. Maar door het groeiend aantal projecten nam de administratieve rompslomp vaak de bovenhand. En laat dat nu juist jan zijn talent niet zijn… Jan is geen gewone standenbouwer hij is een imagobouwer leveranciers beursstand ontwerp prijs aanvragen Vanuit een goed contact met de klant en inzicht in de ac.

over ons realisaties beurskalender artikels jobs standenbouw interieurbouw virtual tours contact menu menu home virtuele beursstand d virtuele beursstand naast het bouwen van een fysieke beursstand kunnen we een ontwerp ook in een virtuele tour omzetten. Dankzij deze tours kunnen je klanten wereldwijd jouw showroom stand virtueel bezoeken. Een knap staaltje technologie op maat interactief en altijd beschikbaar. Contact realisaties creating spaces to connect people een digitale beleving op maat klantencontact en prospecten kunnen bereiken is van essentieel belang voor elke onderneming. Veel beurzen worden gedurende de covidpandemie omgezet in digitale evenementen. Hoe kunnen bedrijven hun klanten blijven benaderen zonder fysiek contact digitalisering is het antwoord. Uitdagingen vragen om innovatieve oplossingen. Bij expo z kan je terecht om een virtuele rondleiding te creeren op maat van jouw bedrijf. Denk aan een virtuele popup shop virtuele stand of een tijdelijke showroom. Zo kan je jouw bezoekers die.

De discipline van Leveranciers beursstand ontwerp

projecten over witblad contact blog volg projecten over witblad contact blog volg blog over interieurarchitectuur architectuur en kunst De vergoeding voor leveranciers beursstand ontwerp En af en toe over onze eigen projecten. Standconcept bedrijvencontactdagen op en december nemen we deel aan de bedrijvencontactdagen in kortrijk. Samen met andere bevriende bedrijven ontwikkelden we een groepsstand. We zorgen direct voor de grootste stand van de beurs en een uniek concept. Witblad verzorgde het ontwerp dat vakkundig in karton wordt uitgevoerd door specialist moonfox. View fullsize het verhaal van samenwerken en netwerken was de basis van dit concept. We bouwen uniforme huisstijl waarbinnen elk bedrijf ook zijn eigen eiland krijgt. Deze liggen allemaal op korte afstand van de bar die alle bedrijven bedient. Elk bedrijf zal na elk gesprek met een potentile klant telkens de buur kort voorstellen. Op deze manier willen we niet alleen ons netwerk maar ook dat van de co.