Menu Sluiten

Beursstand Ontwerp Antwerpen

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Creating spaces to connect people.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is Expo Z een referentie in de internationale standenbouwwereld. Wij creëren de meest kwalitatieve standeninterieurs en virtuele belevingen. En dit steeds op maat van jouw visie en budget.

Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Onze jarenlange expertise in combinatie met onze passie en vakmanschap resulteert in bijzondere creaties waarmee jouw bedrijf kan schitteren! Wanneer je kiest voor Expo Z, kies je voor creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging.

Je kan rekenen op Expo Z, van A tot Z.

Heb je een schitterend idee voor een stand of interieur? Kleine of grote projecten, voor ons is geen enkele uitdaging te gek. Wij gaan graag creatief en innovatief aan de slag voor jou. We denken altijd mee mét jou, van ontwerp, uitvoering tot eindresultaat.

Hierbij stellen we ons steeds flexibel op en ontzorgen we elke klant doorheen het hele bouwproces. Alles wordt steeds binnenshuis geregeld. Zo zorgen we voor een snelle opvolging én snelle resultaten. Zo is een getalenteerd team van schrijnwerkers van A tot Z verantwoordelijk voor jouw project.

Benieuwd naar de meerwaarde van Expo Z voor jouw project?

Op zoek naar een beursstand, virtuele ervaring of een interieur op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Onze experts staat je graag bij met hun vakkennis en advies op maat van jouw project.

Meer info

Wenst u meer info over beursstand ontwerp antwerpen kijk dan vlug op https://expoz.be


Beursstand ontwerp antwerpen

nl fr en home over ons onze klanten portfolio contact share ldquostands benieuwd bekijk onze portfolio die er staanrdquo de kunst van het verleiden een eerste indruk maakt u maar n keer ieder project is uniek wij bouwen op u u bouwt op ons… De kunst van het verleiden verleiden daar zijn we goed in. Uw doelgroep verleiden wel te verstaan. Wij zorgen ervoor dat men u niet voorbijloopt dat u in het oog springt en dat men u zich blijvend herinnert beursstand ontwerp antwerpen raming aanvragen jaar ervaring in de standenbouw is niet niets. Gebruik maken van een aangepaste beursstand is eacuteeacuten van de meest effectieve strategieeumln om de identiteit van uw bedrijf of organisatie aan het publiek te tonen. Onze knowhow en expertise staan garant voor een onvergetelijke beursdeelname zowel voor u als voor de bezoeker. Onze passie is die van u te vertalen in een niet te evenaren lsquobeursbelevenisrsquo. Portfolio de kunst van het verleiden een eerste indruk maakt.

over ons nieuws contact nl en fr standenbouw referenties beurs agenda werkwijze offerte aanvragen home standenbouw projectbouw standbouw projectbouw projectbouw is een manier van standbouw die speciaal voor beursorganisatoren bedoeld is. Bij alline standbouw kunnen we uw volledige beursproject verzorgen met projectbouw. Dit wordt ook wel beursbouw of uniforme standbouw genoemd beursstand ontwerp antwerpen specialisten Het is bedoeld om een volledige beurs te voorzien met stands in standaard systeem. Uniforme standbouw voor deze uniforme standbouw gebruiken we een standaard wit aluminium systeem. Dit kan vervolgens gepersonaliseerd worden op vraag van de klant zodat iedere beursstand toch een eigen karakter heeft. Maar er zijn uiteraard meer mogelijkheden zoals houtbouw. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op beursbouw door alline standbouw als u een beurs organiseert is het belangrijk dat de standbouw.

Interesse in Beursstand ontwerp antwerpen

home vacatures over ons blog contact skip to content home vacatures over ons blog contact vacatures projectcordinator interieur ref nr.dvd deerlijk als projectcordinator word je van a tot z verantwoordelijk voor het opvolgen van het binnenschrijnwerk en de afwerking van interieurs. Je woont de afspraken met de interieurarchitect bij hellip lees meer solliciteer offerte en relatiebeheerder ref nr.dvde kortemark je staat in voor de calculatie en opmaak van offertes Het toekomstperspectief van beursstand ontwerp antwerpen Na een inwerkperiode zal je steeds meer betrokken worden bij het optimaliseren van het ontwerp van bedrijfsgebouwen. Een hellip lees meer solliciteer calculator werfvoorbereider werfleider grond beton en bewapeningswerken ref nr.dvde waasmunster calculatie offertes voorbereiden prijsaanvragen nacalculatie afrekeningen facturatie .