Menu Sluiten

Betaalbare Beursstanden

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement.

Meer info

tags: Antbox – Beursstand Ontwerpen – Beursstand Bouwen – Beursstand Plaatsen – Modulaire Beursstand Bouwen – 

Wenst u meer info over betaalbare beursstanden kijk dan vlug op https://xpo.deroeve.com | Beursstanden Betaalbaar

Trussing | Evenementenbureau | Beurzen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betaalbare beursstanden

welkom communicatie ontwerp productie mvo contact wat hebben tekst een foto een tekening een logo met mekaar gemeen het zijn vormen van communicatie ze brengen een boodschap. Een tekstschrijver doet het met woorden een fotograaf met een alleszeggende foto een illustrator met een tekening een filmregisseur met een spectaculair actie of een romantisch sfeerbeeld. Maar als je nu een bedrijfsfolder wil uitbrengen of je wil de jaarcijfers van je bedrijf publiceren in een jaarverslag of je wil een product aanprijzen op je beursstand dan wil je de zakelijke tekst toch wat opgesmukt zien met mooi beeldmateriaal de foto op de banier mag toch vergezeld worden door je logo een slogan of slagzin en je bedrijfsinfo betaalbare beursstanden met korting Kortom tekst fotomateriaal en illustraties moeten samengebracht worden tot een mooi geheel. Hier komt het specialistenwer.

projecten over witblad contact blog volg projecten over witblad contact blog volg blog over interieurarchitectuur architectuur en kunst. En af en toe over onze eigen projecten. Standconcept bedrijvencontactdagen op en december nemen we deel aan de bedrijvencontactdagen in kortrijk. Samen met andere bevriende bedrijven ontwikkelden we een groepsstand. We zorgen direct voor de grootste stand van de beurs en een uniek concept de mogelijkheden van betaalbare beursstanden Witblad verzorgde het ontwerp dat vakkundig in karton wordt uitgevoerd door specialist moonfox. View fullsize het verhaal van samenwerken en netwerken was de basis van dit concept. We bouwen uniforme huisstijl waarbinnen elk bedrijf ook zijn eigen eiland krijgt. Deze liggen allemaal op korte afstand van de bar die alle bedrijven bedient. Elk bedrijf zal na elk gesprek met een pot.

Feiten over Betaalbare beursstanden

download prijslijst nlfren verhuur nieuw covidtackling beeldschermen huren projectiemateriaal huren cameras huren videoproductie live gidssystemen huren stemmateriaal huren it audio draadloze lichteffecten verkoop overstock dehands varia doorverkoop referenties over ons over stake.be contactpagina nieuws bereikbaar vanaf vrijdag contactpagina contactstake.be huurlijst start rsaquo referenties referenties onze apparatuur wordt door heel wat huurklanten op tal van locaties ingezet. Als we hier fotomateriaal van hebben en we kunnen er wat uitleg bij geven dan is een referentie geboren we hopen af en toe de tijd te vinden een referentie te kunnen toevoegen. Onze referenties weergave quot gespot op grote markt .